Достойно! Бизнесмен от Гоце Делчев качи огромен транспарант на фасадата си – „Не, на войната“!

Георги ПЕТЕЛОВ

Георги ПЕТЕЛОВ

Една от най – атрактивните фасади в района на град Гоце Делчев, собственост на най – голямата фирма за изграждане и проектиране на ел. инсталации в областта, грейна с надпис против войната.

На връх рожденият си ден управителят и собственик на фирмата „Петелов“ ЕООД – Георги Петелов решил да поръча и монтира транспарант на сградата си с надпис „НЕ на войната“. „Правя го с чисто сърце, защото това, което се случва по света и у нас не ми е безразлично. Войната е ужас, болка и страдание за хората… Тя не решава нито един проблем. Нека кажем всички – Не на войната.“Думите на на Георги Петелов, който дава своят граждански принос към обществото без страх и без безразличие. Достойно!

Очаквано господин Петелов, би приел най – желаният подарк за този си рожден ден – да има мир. Да се сложи край на войната и на човешките мъки. И си го пожелава. Пожелаваме си го и ние. Чест е за нас да отразим тази мъдра гражданска позиция, убедени, че актът на Георги Петелов е доказателство, че активното гражданско общество в страната ни го има. А докато го има ще има и държава.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене