Известен специалист попълни екипа на хирургичното отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев

Екипът на МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев посрещна още един специалист. От началото на месец март в хирурургичното отделение на здравното заведение започна работа д-р Димитър Русев. Той е завършил Медицинския университет през 1996 година. Интересът му към хирургията е причина да специализира именно в тази сфера и да придобие специалност по Обща хирургия през 2002 г. По-късно той преминава през редица обучения по лапароскопска хирургия, ендоскопия и проктология в България и Европа.

Днес доктор Русев може да се похвали с над 20 годишен опит в сферата на общата и колоректална хирургия. Той работи повече от 17 години в хирургична клиника на УМБАЛСМ “Пирогов“, а по-късно се присъединява и към екипите на международни болници в Англия, Германия и Нова Зеландия. Изключително щастливи сме, че доктор Русев избра именно нашия екип за продължение на своя професионален път, съобщават от гоцеделчевската болница, в която отскоро разполагат и с модерна апаратура, свързана със специалността на д-р Русев.

Доктор Русев е и квалифициран планински спасител. Участвал е и в две български експедиции на Антарктида през 2004/5 и 2006/7 година.

Всеки, който има нужда от консултация с доктор Русев, може да го направи всеки делничен ден от 9.00 до 16.00 часа в отделението по хирургия на МБАЛ „Иван Скендеров“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене