Братя Паскови станаха фенове на „Пирин“ Гоце Делчев

Фенове - братя Паскови

Иван u Кирил Паскови вече са сред феновете на „Пирин“ (Гоце Делчев)

Истински фенове на „Пирин“ (Гоце Делчев) са в последно време бизнесмените Иван и Кирил Паскови. Те отново могат да бъдат видени на трибуните на стадионите във „В“ група. За двамата това е „дежавю“, след като преди години бяха спонсори на „Места“ от родния им град Хаджидимово. От скоро те са сред редовните посетители на мачовете на неврокопчани, като причината е Благой Пасков, който е син на по-големия от двамата братя – Иван. Чичото и бащата не пропускат възможност да окуражат бившия нападател на ЦСКА, „Пирин“ (Благоевград) и „Бдин“ (Видин) и задължително отделят време за двубоите на гоцеделчевци.

Братя Паскови изгледаха заедно срещата със „Спортист“ (Своге), в която Благой Пасков отбеляза първия гол и помогна на отбора за победата с 3:1. Преди това нападателят се разписа 4 пъти във вратата на „Витоша“ (Бистрица) за Купата на България, когато дуетът от най-верните му фепове се оказа също на късмет.

Иван и Кирил Паскови ще бъдат на стадиона и утре (четвъртък), когато or 16.00 на Градския стадион в Гоце Делчев „Пирин“ ще срещне „Велбъжд“ (Кюстендил), а сред титулярите се очаква да бъде Благой Пасков с оглед изявите му в последните мачове.

Източник: Хроника

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене