ШОК! BTV остават без кореспондент заради фалит на „медийният бос“ Стоян Реджов!?

Реджов позира с проваления кмет на Кресна - Илиян Кръстев

Реджов позира с проваления кмет на Кресна – Илиян Кръстев

Благоевградската ТВ ДАРТС се намира буквално в условията на тотален банкрут. Това е основната причина областите Благоевград и Кюстендил да останат без кореспонденти от BTV, научи Топ Преса от свои изключително достоверни източници.

Още преди Нова година, „босът“ Стоян Реджов е събрал екипът си репортери, оператори, монтажисти и автори на предавания и е съобщил лошата вест, че бизнесът му е изправен пред фалит. Направил последни опити първите два месеца от 2022 година но за съжаление кризата се оказала по силна. Повече от екипа на ТВ ДАРТС, които се водеха и кореспонденти на медията, са вече на борсата. До края на март се очаква и другата част от екипа да бъдат освободени.

Реджов последна пътя на ТВ ОКО, казват медийните стожери на Благоевград. Преди десетина години той напуска ТВ ОКО където бил общ работник и основава своя фирма СТУАРТ, афиширал се като местен продуцент, след това основал ТВ ДАРТС, която през годините не се славеше с кой ззнае какъв рейтинг. Силата на Реджов беше в това, че съумяваше да се вреди да бъде кореспондент на няколко национални медии. За кратко неговата фирма представляваше трите национални телевизии – Би Ти Ви, Нова телевизия и фалиралата ТВ7 на банкера- беглец Цветан Василев. Според негови вече бивши служители, причината за крахът на така нарачената му местна медийна империя била пословичната му алчност. Реджов винаги е бил с претенции, че е нещо повече от другите в бранша. Парадирал с връзките си в София, дори се хвалел, че отворил няколко магазина в Палма де Майорка от спечелени медийни пари. Демострацията на голямо влияние, Реджов се опита да направи след като позорно известния кмет Румен Томов взе властта в Благоевград. Тогава Реджов и компания се опитаха да окупират през номера „отразяване на заседания на ОБС -Благоевград“ целият медиен бюджет на общината, отделно от това се опита да назначи свой човек за общински секретер. Не му се получи. Наигра се, бихме казали ние от Топ Преса.

Къде са приятелите му да му помогнат сега?

Къде са приятелите му да му помогнат сега?

Никой не е застрахован от фалит в такова време. Но случаят с Реджов трябва да бъде пример за всички, че претенциите, че си нещо повече от другите без покритие, изиграват винаги лоша шега. Реджов с години се оиптавше да подкупва местният медиен, политически и бизнес елит, организирайки големи „балове“, „светски събития, на които се опитваше да помпи мускули с надеждата да го имат за силен. Нееднократно ползваше името на BTV с обещания да осигурява комфорт срещу договор с ТВ ДАРТС. Но както е казано, който играе непочтено – рано или късно ще ги плати за гяволъка. Стоян Реджов го разбра по възможно най – неприятния начин.

Желаем му успех в бъдещите начинания! Нека се чувства поздравен с долната песен:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене