Шавливата Верка пак загази!

Секретарят на читалището на с. Марикостиново Верка Чавдарова блъсна момиче, не спират главоболията ѝ след екшъна по преследването ѝ по петричките улици от неин обожател

 

Валентин ГЕРЧЕВ
Секретарят на читалището в петричкото село Марикостиново Верка Чавдарова блъсна момиче на ул. „Елтепе“ в Петрич при дъждовно време и мокър асфалтов път. Инцидентът е станал около три часа следобяд на 28-и ноември, с управлявания от нея лек автомобил „Шкода Октавия“. Пешеходката е прегледана в МБАЛ „Рокфелер“, откъдето е освободена без охлузни рани и наранявания. Пробата за употреба на алкохол на водачката, която е секретар на читалището в село Марикостиново, е отрицателна.
Преди месеци същата тази Чавдарова се замеси в грандиозен скандал. Неин обожател от Петрич я преследва по петричките улици, като мотивът, изтъкнат по-късно от него, е за взети пари. Тогава бившият й вече познат искаше единствено от нея да му възстанови даваните й на ръка средства, които по думите му не са никак малко. Читалищният секретар на с. Марикостиново обаче не му даде и стотинка от исканите пари, и това наложи петричани да станат свидетели на истински екшън между двамата по преследване по улиците на южния град. Двамата се гониха, настигаха се, дори се стигна в един момент Верка Чавдарова да спре такси, от което от задната седалка първо влезе и излезе читалищният секретар, последвана от обожателя й Георги. Това стана само на метри от сградата на Петричкия районен съд. Последва отново гонитба, която завърши в сградата на община Петрич. Верка Чавдарова се скри за малко там, но на излизане тя отново бе подгонена от обожателя си чак до сградата на общинската болница, където я чакаше майка й. Впоследствие се разбра, че след неуспешния му опит да си върне парите петричанинът се е свързал лично със съпруга на читалищната секретарка, който е на гурбет, и е поискал той да ги възстанови.
Скандално известната Верка е родом от съседното село Г. Тодоров. Тя е снаха на известен учител в курортното село. От брака си има две деца – момиче и син.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене