Димитър Бербатов и Мартин Петров на визита в Петрич

За втори път кандидатът за президент на Български футболен съюз Димитър Бербатов с част от своя екип посети Петрич, за да се срещне лично и да разговаря с представители на футболните клубове и на спортната общественост. „Това е пътят – представяш своята програма и какво предвиждаш. Приемам на тези разговори много добри предложения, които също намират място в едно бъдещо управление на БФС“, заяви Бербатов.

След две официални писмени позиции отново кметът Димитър Бръчков декларира подкрепа към Димитър Бербатов, посочвайки, че в община Петрич също остава приоритет развитието на детско-юношеския футбол, като в школата на ОФК „Беласица“ тренират 300 деца.

Кметът подари на Димитър Бербатов и новия плакат на мъжкия отбор, на който всички футболисти и треньори са в комитски носии. Посланието, което идва е равнозначно на пътя, който извървява екипа на Димитър Бербатов сега.

На срещата днес в залата на Община Петрич присъстваха също председателят на Общински съвет Георги Тренчев и депутатът Костадин Стойков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене