Мустафа Карадайъ: В комшията гори, а ние сме единственият парламент в Европа, който все още няма позиция. Нито властта, нито коалицията са по-важни от държавата!

В комшията гори, а ние сме единственият парламент в Европа, който все още няма позиция. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от трибуната на парламента. Той призова народните представители да спрат дебатите във връзка с бюджета и да преминат към „по-важната тема, която в момента е тема на целия свят“.

В комшията гори. Ние имаме проблеми, ние сме съседи. Не можем да се правим, че нищо не се случва. И не можем да се занимаваме с алинеи, точки и запетаи. Ситуацията е сериозна, каза Карадайъ.

Може би сме единственият парламент в Европа, който все още няма позиция, заяви лидерът на ДПС.

Слушам някакви коментари за контактни групи, коалиции и ред такива неща. В тази ситуация нито властта, нито коалицията са по-важни от държавата. Нека имаме държавническо поведение и отношение и да се вземем на сериозно в тази сериозна ситуация, призова Мустафа Карадайъ. Той подчерта, че всичко друго е неотчитане на сериозността на ситуацията, в която се намираме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене