ГЕРБ – Перник настоя за извънредно заседание относно кризата с местната „Топлофикация“

Във връзка с предизвикани дискусии относно кризата в Перник заради местната „Топлофикация“ да бъде свикано извънредно заседание, предложи председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ Денислав Захариев на днешното редовно заседание на Общинския съвет.
Той държи на срещата да бъдат поканени областният управител, представител на Комисията за енергийно и водно регулиране, представител на общинската администрация и това е най-добре да бъде кметът, защото този казус касае над 30 000 перничани, директорът на „Топлофикация“и омбудсманът, за да се чуят всички гледни точки и позиции защо перничани постоянно остават на студено и без топла вода, аргументира се Захариев. Той настоява срещата да бъде публична и излъчвана директно по различните медийни канали.

„Перничани трябва да чуят всички гледни точки, да знаят къде са проблемите и има ли възможни решения”, категоричен е Захариев.

В тази връзка в началото на заседанието беше свикан съвет с всички представители на политически групи и постигнат консенсус на 9-и март да се проведе извънредна сесия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене