Заедно със своите ръководители учениците ще продължат да работят и да надграждат знанията, уменията и увереността си в областта на техниката

Състезание по приложна електроника „Мога и зная как“ в НПГ „Димитър Талев“

На 16.02.2022 бе проведен училищният кръг на състезанието по приложна електроника „Мога и зная как“, в което взеха участие ученици от специалност „Компютърна техника и технологии“ и „Промишлена електроника“, инженери от Търговска верига „ЕЛИМЕКС“ – организатори на състезанието и преподавателите Коце Кокошаров, инж. Миглена Караякова, инж.Иван Ласин.
Участващите ученици бяха в следния състав:
I-ва възрастова група – 9-10 клас:
Димитър Мандаджиев-10д,
Евел Комаров-10д
Ясмин Джурелова-10д и
Енес Рифат -10д
– II-ра възрастова група – 11-12 клас:
Георги Вакареев -11в,
Георги Темелков-11в,
Алекс Калвунев-11д,
Александър Чолаков-11д
Усилената подготовка под ръководството на преподавателите по учебна практика за специалностите „Компютърна техника и технологии“ и „Промишлена електроника“ от техническо направление даде резултати и учениците се справиха успешно с възложените задачи.
С наи-висок брой точки от I-ва възрастова група са Ясмин Джурелова-10д и Енес Рифат, а от II-ра възрастова група са Георги Темелков-11в и Алекс Калвунев-11д
Състезателните материали и тестове бяха оценени от инженери от Търговска верига „ЕЛИМЕКС“ – организатори на състезанието. Учениците получиха грамоти за участието си, както и ваучери за продукти от магазини ЕЛИМЕКС. Резултатите за участие в следващия кръг ще бъдат обявени до 22.02.2022 година. Заедно със своите ръководители учениците ще продължат да работят и да надграждат знанията, уменията и увереността си в областта на техниката.
Благодарим им за старанието, желанието и постигнатите резултати!
Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и на закрито
Може да бъде изображение с 5 души, седнали хора, изправени хора и на закрито
Може да бъде изображение с 1 човек и на закрито

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене