Майката, правила секс в центъра на Благоевград, е с психични проблеми

Полицията в Благоевград е установила коя е жената, която е правила секс посред бял ден във вторник край Съдебната палата. Шокиращите снимки бяха публикувани в социалната мрежа, като до разгорещената двойка се вижда и количка с дете. Жената с непристойните действия има психични отклонения. За да издържа детето си, тя проституира и се занимава с просия.

От полицията излязоха с кратко официално съобщение по скандалния случай.

„Във връзка с извършени в централната градска част на Благоевград непристойни и неморални действия са предприети незабавни издирвателни действия, в резултат на които полицейски служители на 1 РУ – Благоевград са установили лицата, извършващи деянието. Работата по случая продължава”.

Мъжът, извършил непристойната проява, е от ромски произход. Той е уличен музикант, свири на кларинет и събира подаяние от минувачите, обикновено в района на магазин “Билла”. Според свидетели на скандалния инцидет, той е бил под въздействие на алкохола, когато започнал да задява майката с детето, която се поддала на ласките му. Според местните, мъжът дори е платил 20 лева на жената, за да я обладае.

„Той е добър музикант и хората му дават пари. На ден си докарва по около 40-50 лева. Но много пие. Явно не е осъзнаал какво върши“, разказват хората в района.

Мъжът е задържан с полицейска заповед до 24 часа. Снети са обяснения и от магазинери, които станали очевидци на неморалната сцена. От събраните данни ще се преценява дали случаят ще бъде определен като едро или дребно хулиганство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене