ИСТИНАТА ЗА БОЛНИЦАТА В БЛАГОЕВГРАД! Митев я съсипа и никакъв кризисен ПР не може да обърне общественото мнение. Лечебното заведение е на дъното и никой не намира сили и възможности да го изправи на крака!

Дългоочакваното и коментирано събрание на МБАЛ Благоевград, на което се очакваше да бъде освободен управителят на болницата д-р Огнян Митев, мина без въобще да бъде обсъждана смяната му.

Присъстващите гласуваха една точка свързана с бизнес плана на здравното заведение и то приключи много бързо. Д-р Митев продължава да ръководи болницата, независимо от коментарите, че ще бъде сменен и на негово място ще бъде поставен най-вероятно според слуховете д-р Димитър Димитров.

В последните дни обаче се заговори ,че д-р Димитров е отказал въобще да бъде разглеждана кандидатурата му за директор. За мястото се спрягаха имената на общинския съветник д-р Владимир Пандев, хирургът д-р П. Гайдарски и други кандидатури, обсъждани в БСП в областния център. Това което Топ Преса разбра лично от единия от кандидатите, който не пожела да му цитираме името е, че просто никой не иска да управлява „съсипана инстититуция“. „Митев съсипа болницата в Благоевград и никакъв кризисен ПР не може да обърне общественото мнение. Лебебното заведение е на дъното и никой не намира сили и възможности да го изправи на крака.“ коментира за Топ Преса един от посочените лекари. Така с некадърното управление болницата в югозападната столица щ епродължи да потъва – това е сигурно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене