„Продължаваме Промяната“ посреща граждани в офис в Благоевград

Продължаваме Промяната“ откри приемна за граждани в Благоевград. Офисът вече е отворен за граждани, които искат да изложат проблемите, които ги вълнуват и имат предложения за промени и развитие на региона. На място, на ул. Кръстьо Асенов, 4 (Вход от страната на Ул. Братя Миладинови) ще ги очаква за среща регионалния сътрудник на народните представители от област Благоевград Магделина Китанова.

Създаването на силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, е една от целите, които отборът на „Продължаваме Промяната“ Благоевград си постави още по време на предизборната кампания за 47-то Народно събрание. Една от стъпките за засилване на връзката с гражданите е откриването на нов офис, в който хората от областта могат да
подават сигнали и предложения, да споделят каузи и инициативи и те да стигнат до депутатите чрез регионалния сътрудник Магделина Китанова.

Приемните часове за срещи на граждани с регионалния сътрудник на народните представители от област Благоевград, Магделина Китанова ще бъдат в сряда от 11 до 13 часа и в петък от 13ч до 15ч. В близките дни ще бъдат организирани и срещи с народните представители от област Благоевград Андрей Гюров, Владимир Табутов и Екатерина Димитрушева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене