Журналистът Ивелин Николов: Кирил Петков се изживява като прокурор – иска обвинения по медийни публикации. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев…

Кирил Петков се изживява като прокурор – иска обвинения по медийни публикации. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев… Това пише във Фейсбук журналистът Ивелин Николов.

Повод за мнението му станаха последните медийни изяви на Просто Киро, който от вестници, телевизии и радиа, зове вътрешния си министър Бойко Рашков да пристъпи към арести на тези, които афериста от Канада не харесва.

Наред с това, Петков започна и да се изживява като прокурор, а бивша сервитьорка, сега депутатка от ПП, поиска директно и арести на журналисти.

Ето какво написа Николов в социалната мрежа:

“От известно време премиерът Кирил Петков се изживява като прокурор. Обяснява ни кой трябва да бъде обвинен и иска бързи арести от Рашков.

Днес стигна по-далеч. Иска обвинения по медийни публикации. Чудесно. Аз какви неща съм чел за него, Радев и Прокопиев. Мани, мани… Малко по-спокойно с медийните обвинения“.

Николов не пропусна да коментира и поредната изява на пиарката на Киро Канадеца, която с изпълнен с грешки пост във Фейсбук изрева, че държавното обвинение вика на разпит Петков и дружката му Лена Бориславова.

“Пиарката на Киро „изревала“ в мрежата, че от прокуратурата търсят клиента й за обяснения кои са корумпирани в България. Тепърва ще има рев и сополи, а гражданите ще се смеем. С нетърпение очаквам Киро да занесе при Гешев статии от медиите на Прокопиев, за да стане напълно ясно на КОЙ служи.

Радвам се, че левият кръг „Капитал“ е на власт с тези некадърници, за да разберат и малките деца, че претенциите са повече от възможностите им“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене