КМЕТЪТ НА РАЗЛОГ – КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ВРЪЧИ ГРАМОТА НА МАЛКИЯ ПИАНИСТ АНДРЕЙ ЗВЪНЧАРОВ

Днес кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев посрещна в кабинета си талантливия Андрей Звънчаров от Разлог, за да му връчи грамота за отличното си представяне на два международни конкурси по пиано.

Още петгодишен Андрей започва уроци по пиано в Благоевград при г-жа Анита Богданова. Няколко месеца по-късно той печели първата си награда за най-малък участник в Международния конкурс за млади изпълнители на класически музикални инструменти в гр. Перник. През 2017 г. малкият талант отново получава награда за най-малък участник в XIІI-ти Национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство „Орфеева дарба” в София.

Успехите на Андрей не спират дотук. През 2021 г. Андрей спечели първо място в категория „Инструментални изпълнители“ 8-12 г. на XXX Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ – гр. Банско и завоюва първото място в Международния фестивал на изкуствата „Радост на брега“, който се проведе за петнадесети пореден път в Созопол.

Инж. Красимир Герчев поздрави Андрей за неговите постижения като пианист и му пожелава дръзновение и радост, нови постижения и реализирани мечти!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене