Човекът, намерил прегазеното момиче край Гоце Делчев: Всички са за затвора

Човекът, намерил тялото на прегазената край Гоце Делчев Виктория проговори пред журналисти. Сейхан Халиов се прибирал към дома си в село Абланица, когато попаднал на ужасяващата гледка. Той смята, че в тази ситуация всички замесени трябва да бъдат разследвани и да получат справедливо наказание.

Прибирайки се, той забелязал нещо на пътя.

„Помислих го първоначално за дърво и викам да спра да разчистя пътя, за да не стане ПТП и когато се доближих до по-голямото парче видях, че е човек и тогава подадох сигнал на 112“, казва Сейхан Халиов.

Минути преди това на спешния телефон постъпил и друг сигнал за същото място.

„13 минути преди мене, казаха от полицията, че шофьорът на снегорина, където е минавал, е забелязал двама души да гонят някоя жена, момиче по полето и от там вече не знам какво е ставало“, допълва мъжът.

Според Сейхан Халиов всички замесени при инцидента са виновни и младежите, които не са спрели, след като са прегазили младата жена, както и тези, с които е пътувала тя.

„Няма значение какво е, да спре! Да спре да провери, дори и куче да е, ако е неговото дете пак ще го остави?! В тая ситуация всички са за затвора. Може да е убита първо и да е оставена там да замажат положението, но и другото момче, където е карал дрогиран колата и той трябва да бъде наказан“, допълва Сейхан Халиов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене