Община Благоевград достави храна по програма „Топъл обяд“ и в труднопроходимите махали в селата

Община Благоевград предприе всички необходими мерки, за да бъде осигурена храната по програма „Топъл обяд“ на хора в нужда, намиращи се в труднопроходими махали в селата, предвид снеговалежите вчера и днес.

Въпреки усилията на фирмите, ангажирани с почистване на пътната мрежа, има участъци в малките населени места, които остават труднодостъпни. По разпореждане на кмета на Благоевград Илко Стоянов е направена необходимата организация и храната бе доставена до домовете на хората.

В Община Благоевград е постъпил и сигнал за хора, намиращи се в м. „Бодрост“, чието придвижване към областния център е затруднено. Незабавно са предприети действия за оказване на съдействие. През последното денонощие екипи на „Биострой“ почистват главните пътни артерии в града. Освен това служители на фирмата, съвместно с останалите компетентни институции, са отстранили паднали дървета от снеговалежа, на различни места в областния център.

Сигнали за възникнали аварии и нередности могат да бъдат подавани на тел. 073/ 88 44 06 (денонощно), тел. 073/88 44 34 (в работно време), както и на тел. 112.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене