ПОЗИЦИЯ НА ДИМИТЪР БРЪЧКОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕТРИЧ И ОФК „БЕЛАСИЦА“

На прага на редовния изборен конгрес на Български футболен съюз настояваме за чуваемост и адекватна мисъл, която да бъде перспектива за работа и резултати. Ситуацията в родната футболна действителност продължава да буди тревога и песимизъм, за съжаление, обусловени от липсата на промяна в управленския модел, който повлича след себе си.

За първи път от година в школата на ОФК „Беласица – Петрич“ тренират 300 деца – критерий за местната политика спрямо този спорт и желанието да бъдат привлечени все повече подрастващи на терена. Не можем да похвалим с идентични усилия футболната централа на България през последните години.
Бъдещето на един от най-обичаните спортове в България не трябва да бъде залог за удобните кресла на управленски места в БФС! Необходима е истинска промяна – на думи и дела, които да я потвърдят!

ОФК „Беласица“ категорично издига и подкрепя кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Български футболен съюз! Бербатов заедно със своя екип – Мартин Петров и Стилиян Петров оправдано получават доверие заради опита, авторитета и успехите, които тримата имат! Именно такива наши спортисти могат да бъдат лидери и обединители, така както са били на зеления терен години наред.

Смятаме, че трябва да имаме нова реалност, спокойствие, истински перспективи и тласък развитие, защото за българския футбол трябва да се говори с респект – заслужава открито, честно и предвидимо управление, а не реваншизъм!

Убедени сме, че игрите, задкулисието и пошлите договорки този път ще бъдат прекършени, ще отстъпят пред отговорната мисъл за бъдещето на футбола!
Не се съмняваме в успеха на Димитър Бербатов!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене