Красивата Валерия Докузова от Симитли единствената българка, стигнала четвъртфинала на конкурса за корицата на култовото сп. Miss Jetset 2022

Красивата симитличанка Валерия Докузова, която се прочу с участието си в телевизионно кулинарно шоу и работата си като фотомодел и актриса във филма „Страстите абитуриентски”, е единствената българка, която стигна до четвъртфинала на конкурса за корицата на международното списание Miss Jetset 2022. Валерия е на четвърто място в нейната група и от няколко дни усилено събира гласове в интернет, за да я оглави и продължи оспорваната надпревара.

Докузова се състезава с около 10 000 фотомодели от цял свят в онлайн конкурса, чийто финал ще е в края на февруари. Той минава през общо 9 фази, участничките са разделени в 100 групи, като всяка седмица броят на продължаващите напред намалява, докато бъде избрана победителката, която ще грабне награда от 50 000 щатски долара.

Jetset Magazine е премиум лайфстайл списание, насочено към най-богатите и успели американци. Jetset се разпространява ексклузивно на собственици на частни самолети и летища, яхтклубове и пристанища, вериги от петзвездни хотели и частни курорти, на партита и събития, посещавани от мултимилионери, популярни и влиятелни личности.

Списанието представя най-новите тенденции в областта на финансите, недвижимите имоти, голфа, екзотичните дестинации за почивка, модата, луксозни часовници и бижута, частната авиация, плаването с луксозни яхти, луксозните поръчкови автомобили.

Гласуването за момичетата става в интернет и е безплатно или платено, обясни Валерия. Платеният глас се равнява на 20 безплатни, а парите -10$, постъпват във фондация за борба с рака при децата.

Самата Валерия живее в София, но голямата й мечта е да се върне в родния град Симитли и да възстанови там сладкарницата, която преди години имала майка й, и, естествено, там тя лично да прави най-вкусните сладкиши на света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене