Скандал! Глория натири зетя към Доспат! Бременната й дъщеря ще роди до броени дни! (снимка)

 

Търпението на фолк примата Глория се изчерпа тотално и дори любовта към дъщеря й не можа да спаси обречената връзка на Симона Загорова с Даниел Милушев.

 

Въпреки че Симона ще роди съвсем скоро, бащата на бебето вече не е при нея, а се е прибрал в родния Доспат.

 

Дани не е присъствал на празничната трапеза в дома на Глория в столичния квартал „Павлово“, което е ясен знак, че нещата при младата двойка не вървят добре.

Бъдешата майка избра именно светлите празници за да обяви официално новината за бременността си. Точно на Бъдни вечер Симона написа:

 

В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар. Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба!“, споделя Симона към няколко снимки, на които е в напреднала бременност.

 

Най-хубавото, което се случи тази година ! Бъди благословена, мила моя Мони! Обичаме те!„, добави бъдещата баба Глория към кадрите с бременната си дъщеря, но нищо не се споменава за таткото.

 

 

Симона Загорова избра Бъдни Вечер за да потвърди новината, че е бременна

 

Припомнете си, че Симона и Дани се запознават в началото на годината, а по време на пандемията се сближават, а любовта им дава плод, който певицата носи вече почти 9 месеца.

 

Че Глория не одобрява избраника на дъщеря си стана кристално ясно още в началото на лятото, тогава двамата млади бяха на Слънчев бряг където се опитваха да се издържат самостоятелно.

 

По някое време те се прибраха в София и заживяха в къщата на известната майка, както първо писа LifeOnline.bg.

 

Глория дори се запознала с родителите на потенциалния зет, бъдещите сватове на примата били свестни и порядъчни хора. Таткото на Даниел е полицай, именно по неговия път се опитал да тръгне младия левент, но така и не успял да изкласи в полицейското училище в Симеоново.

 

Липсата на работа и пари утежнявала ситуацията между двамата, и Дани трябвало да разчита приятелката му да го издържа, нещо, което майката Глория не смятала да толерира.

Така се стигнало до решението Даниел да се прибере в родния Доспат, а Симона да остане и да роди в София.

 

Едно е сигурно, вратата на музикалния дом е вече окончателно затворена за нереализиралото се ченге, и ако Симона все пак реши да живее с Даниел, ще трябва да се изнесе на квартира, която да плаща сама или да се пресели с бебето в Доспат и да разчита на помощта на свекърва си.

 

Надяваме се, че разума все пак ще надделее и Симона ще остане в майчиния дом, където ще разчита на известната си майка и ще отгледа сама момченцето, което ще роди.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене