Грозни гледки от Благоевград!  На вниманието на Кирил Манов – главен инспектор „Сигурност и обществен ред” към Община Благоевград!

Г-н Манов, това което показваме днес в рубриката ни „Грозни гледки от Благоевград“ е нещо, което вашите подчинени не бива да допускат да се случва. Този човек сериозно си поспа в центъра на Благоевград, повече от два часа. По фрапиращото е, че си беше  полегнал пред сградата на общината.

Другият „хубавец“ си взе обедната дрямка пред хранителен магазин в центъра на Благоевград в съседство със съдебната палата.  И него никой не го обезпокои няколко часа. Тези хора обикновено са с мръсни дрехи, смърдят на пот и алкохол и се държат неадекватно. Може би и за това от „Сигурност и обществен ред” към Община Благоевград не им се занимава с тях.

Третата снимка е направена преди седмица, мястото е близо до кръстовището на бул. „Свети Димитър Солунски“ и бул. „Свети Свети Кирил и Методий“. Какво да коментираме? Спи му се на човека, то нали няма табела забранено е спането но пейките… Що да не  поспи тогава! Тук обаче ще попитаме „Сигурност и обществен ред” достатъчно ефективни ли са?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене