Ще работим за стабилността на България и за развитието на регионите

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a87418c74eee7b06b1d25cd60f8aef90aab0aТова заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров

За нас не е самоцел да управляваме България. Единственото, което искаме е да направим региона ни по-добро място за живеене и България отново да бъде стабилна. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров, при среща с жителите на община Кочериново. Водачът на листата Кирил Калфин представи останалите кандидат-депутатите от ГЕРБ  като отбеляза, че това са „доказали се хора, с авторитет, които заслужават доверието на избирателите“. Калфин категорично заяви, че ГЕРБ не дава напразни обещания, не обещава всичко, а само това, което е реално и изпълнимо. Той подчерта, че опонентите обещават и невъзможното, но хората сами могат да преценят, виждайки колко проекти са спрени и какво е състоянието на улиците в селата Стоп и Мурсалево.

Ако на тези избори на 5-и октомври ни подкрепите и се справим добре, то на местните избори догодина ще имаме наш кмет тук!„, бе категоричен Калфин. Той призна, че ГЕРБ през периода си на управление е направила много, но са допуснати и много грешки. „Финансовата стабилност е добра за държавата, но трябва да има и социална насоченост. Трябва да дадем на собствения си народ финансово спокойствие. Това нещо сме го отчели и ще работим, за да не се повтори“, каза още Кирил Калфин. Областният координатор сподели, че има подготвена законодателна инициатива от ГЕРБ, касаеща земеделците и тези, които работят сезонно. Целта й е да се осигури заетост на работещите сезонно и след приключването на сезона. Заетостта да бъде в сферата на земеделието. Също така има и идея работещите в поземлените комисии да  разясняват на земеделците проектите, по които ще може да кандидатстват, както и да им съдействат при оформянето на документалната част за тези проекти.

Емил Гущеров подчерта, че за тази една година управляващите са спрели проектите за водния цикъл на общините Кюстендил и Дупница на стойност съответно 88 млн. лв. и 40 млн. лв. „При одобрен проект, Община Дупница получи отказ за финансиране с аргумента, че няма средства. Това бе изключително важен проект за Дупница и региона, предвиждащ смяна на водопроводната мрежа, на канализацията и на асфалта. Община Дупница и в момента продължава да има проблеми с авариите във водоснабдителната мрежа. Сами разбирате колко ощетени са хората от спирането на тези проекти. Обещавам ние с всички сили ще се борим отново за стартирането им“, подчерта Емил Гущеров. През 2009 г., когато бяха на власт, имаше отново спрени еврофондове. Сега се случва същото. Изводът е, че когато са на власт фалират банки, хората губят парите си и спират евросредствата, подчерта още той.

„Доверете ни се, за да работим за бъдещето ни заедно. Но това доверие ние трябва да го оправдаем. Не сме хора, които ще даваме празни обещания. Ще работим в насока да се развива туризмът и инфраструктурата в града, да привлечем инвестиции и да има конкуренция в избора на работни места. Призоваваме Ви на 5-и октомври да направите верния избор с бюлетина номер 9!“, завърши водачът на листата Кирил Калфин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене