Даниела Савеклиева се срещна с жителите на благоевградското село Зелен дол

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741e49285990aca7f784004e8c22fc5d4b7Основен акцент в срещата бе поставен върху изграждането на автомагистрала „Струма”

Кандидатът за народен представител и областен координатор на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева се срещна с жителите на село Зелен дол. Основен акцент в срещата бе поставен върху изграждането на автомагистрала „Струма”, преминаваща до землището на селото, както и археологическите находки край населеното място.
„Промяната започва от всеки един и активното ви участие на изборите е от изключително значение за бъдещето на страната”, посочи Даниела Савеклиева. Тя поясни, че реализацията на големите инфраструктурни проекти в региона оказват пряк ефект върху развитието на всяко населено място. По думите й повишеният пътникопоток, който се очаква по новата магистрала, неминуемо ще доведе след себе си трайна заетост и устойчив ръст на местната икономика. Савеклиева допълни, че това е една от причините развитието на инфраструктурата да бъде сред основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ.

В рамките на посещението си в Зелен дол Даниела Савеклиева се срещна и жители от селото, пред които разясни ползите от тридетния модел на подпомагане, предложен от ГЕРБ. Савеклиева бе категорична, че това е една от възможно най-ефективните мерки срещу демографската криза, в която се намира страната.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене