Скандално! Арестуваха треньор по бокс за разпространение на снимки на съгражданка в сайта „Адам и Ева“

Деян Жг.е задържан заради това ,че написал и телефонният номер на „жертвата “ си и дни наред 34 годишната жена била подложена на унищожителен телефонен терор от мераклии

34-годишна петричанка изпадна в ужас в последните няколко дни. Телефонът и звънял ден и нощ с предложения за платени интимни срещи, жената буквално се поболяла от продължаващия 24 часов тормоз, който идвал от кандидати, членуващи в сайта за запознанства „Адам и Ева“, където някой е публикувал снимката и, заедно с телефонния и номер и закачливо предизвикателни думи, научи Първо Struma. com.

Започнало е разследване и изненадващо за  случая е задържан  известен треньор по бокс в Петрич, съобщиха наши източници. 39-годишният Деян Жг. е зад решетките за 24 часа. Той е син на популярен петрички бизнесмен. Деян няма никакви криминални прояви, ползва се с добър авторитет в града. Кое го е принудило да направи подобно нещо е неясно, какви са мотивите му в момента полицията изяснява. Негови близки твърдят, че е набеден, и че няма нищо общо със случилото се .

Предполага се, че става въпрос за гнусен акт на отмъщение към  Хр.К. Ще съобщим повече подробности по-късно. <br

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене