Припомняме че въпросната личност е герой на редица публикации в местните медии, а институциите е главно РДНСК от години се правят на слепи за неговата дейност. 

Скандал! Целият гоцеделчевски регион писна от номерата на стоителния техник Ф.Хаджиев!

Стителен техник  от гоцеделчевското село Господинци, представящ се за „вся и всьо“ в строителството ще остави много строящи се частни домове без акт 16. Редица сигнали за „действията“ на въпросният експерт са постъпили в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, на хора доверили се на схемите на въпросиня техник но сега страдат от тях.

Независимо че бяха пандемични години 2021, 2020 и дори 2019 година, в района на общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча се наблюдаваше бум на строителството. Както е известно българското законодателство вече изисква от всеки един инвеститор строял той дори и частен дом да наема за своя строеж лицензирана строителна фирма, фирма за наздор и пр. За да улесни уж тази процедура, намерил се местният тарикат Хаджиев, който предлагал на хората схема в която – той им намира фирма по само по документи, а хората със свой труд и труд от приятели или майстори на частно да си градат къщите или сградите. Разбира се срещу комисионна и условие, че след градежа на строежа, Хаджиев с поставени печати на местни инжинери и фирми, да им изготви документите за акт 16. „Цените му са въз солени. 1500 лева за договор с фирма и по 25 лева на квадрат за наздор и техническо ръководтво. Не се появава на обекта и да се появи, само се заяжда и намира маана, за още пари. А като дойде време за акт 16 се покрива…. “ пише в жалата си пострадал от схемата на Хаджиев. Понякога хората за да спестят някой лев с лекота, сами слагат възето на шията си, казва човекът пострадал от техника.

Същият от години парадира, че има връзки в РДНСК. Предлага като услуга – наемеш ли ме, няма да имаш проблеми там. Имаме сведение, че заради тази си порочна и пресъпна дейност Хаджиев е уволнен вече от няколко фирми, в които се цанел да бъде техник на договор. Редакцията ни е готова да дате думата и на самия Хаджиев, който на практика е неоткриваем и на всеки, който е пострадал от „експертизата“ му. Припомняме че въпросната личност е герой на редица публикации в местните медии, а институциите е главно РДНСК от години се правят на слепи за неговата дейност. Същият с години имал обща стоителна дейстност с месет депутат от ГЕРБ, а преди години сам се саобявил че го гласат за лидер на партията в града. Дали в посока ГЕРБ не се криел чадъра за безчинствата на Хаджиев – оставяме новата власт да ни покаже.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене