Иван Иванов пред завръщане в ЦСКА

Централният бранител, чийто път започна Иван Иванов влиза в плановете за селекция на ЦСКА-София

Това бе обявено от столичния клуб, след като стана ясно, че Русия, както е прякорът на бранителя, е пред раздяла с гръцкия гранд „Панатинайкос“ и ще стане свободен агент.

28-годишният бивш възпитаник на несъществуващия „Пирин 1922“ не влиза в сметките на треньора Озунидис и не попадна дори и в групата за мача в последния кръг от шампионата срещу Лариса. В ЦСКА-София се оглеждат за футболист на този пост, който едновременно да е и опитен, за да помогне в израстването на капитана Борислав Чорбаджийски.

Иван Иванов познава добре обстановката в „армейския“ клуб, след като игра вече на „Българска армия“ в периода 2005-2010 година. През тази есен той записа 19 мача за „Панатинайкос“ във всички турнири, но явно представянето му в тях не е впечатлило. На практика се случи нещо твърде познато в ситуации като тази, в която се намират детелините – оставка в началото на декември подаде доскорошният наставник Андреа Страмачони, сред които и националът на България. Той си тръгна след серия от неубедителни игри и бе заменен. На негово място дойде наследникът му Озунидис, който явно ще се отървава от доведените от предшественика му футболисти и ще доведе свои хора в „Панатинайкос“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене