Новаков просто искал да изиграе нещата политически, казвайки че новата власт ги гони - стил сканадлите в София.

ПОРЕДНИЯТ ПРОВАЛ НА ГЕРБ – БЛАГОЕВГРАД! Заради юридическата некадърност на Новаков партията остава без офис в Благоевград!

ТОП ПРЕСА ПРЕДИ ВСИЧКИ! НЕЧУВАН СКАНДАЛ! Докато целият партиен елит на екс управляващата партия ГЕРБ в столицата, направи съществена мини революция, заради намерението на бишият културен министър Минеков да ги изгони от сградата в която се помещава централата на партията, в Благоевград, областният лидер на ПП ГЕРБ – Андрей Новаков е харизал офиса си хей така … за нищо. От юридическа а могже би и политическа некадърност! От безсилие! 

ГЕРБ В БЛАГОЕВГРАД ОСТАВА БЕЗ ОФИС ОТ ДНЕС! В редакцията на Топ Преса попадна информация, че в качеството си на заинтересувана страна ГЕРБ – Благоевград не се явил на търг обявен от хазаите си. В обява публикувана на страниците на национална и местна преса, РУ „Западен регион“ на “Български пощи” ЕАД, на основание чл.29 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия и по реда на Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители, Заповед № РД-08 – 487/26.11.2021г. на Главния изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД за делегиране на правомощия и Заповед № РД – 00-2090/02.12.2021 г. на Директора на РУ „Западен регион”, обявява търг с тайно наддаване за отдаване под наем на следния собствен имот: „Помещение с площ 55.50 кв.м, находящо се на първия етаж на сградата на ПС Благоевград-Ц, пл. „Христо Ботев“ № 2, ОПС Благоевград, за срок от 5 години. Това е въпросният офис на ПП ГЕРБ – Благоевград.

На въпросният документ Андрей Новаков, в качеството си на областен координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград не е закупил тръжни документи. С една дума – нямали са намерение да кандидатстват за помещението отново. На въпросният търг не са се явили и други участници и сега търгът е отменен. Следва процедура от поне една година в която ГЕРБ – Благоевград трябва да се изнесат, да се направи нова оценка на имота и министъра да назначи нов търг за въпросното помещение. До тогава Новаков и кликата му не трябва да са там, считано от днес. Една от версиите за това откровено безумие, което се случва е липсата на възможности за плащане на наема. Новаков просто искал да изиграе нещата политически, казвайки че новата власт ги гони – стил сканадлите в София. Другата версия че тази глупост е следствие на юридическа некомпетнетнсост от страна на цялото ръководство. Топ Преса се заема да нищи случая до край, да провери как са стояли нещата до сега и защо се е стигнало до тук….

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене