Малките грации на Неврокоп събраха 1545 лв. за „Дядо Коледа с мустак“

На благотворително коледно тържество се насладиха жителите на град Гоце Делчев. То бе организирано от Спортен клуб по художествена гимнастика „Неврокоп”.

Целта на празника бе да покажат малките грации какво са научили и в същото време да подпомогнат кампанията „Дядо Коледа с мустак“. В този клуб в Гоце Делчев тренира между 60 и 70 деца, които искат да станат , а може би и да бъдат, следващите златни момичета на България. Всяко дете има потенциал и се развива индивидуално, коментира треньорският тим. В досегашните си участия малките грации  представиха много добре себе си и град Гоце Делчев и спечелиха своите златни медали.

В благотворителната кауза на Неврокопско се включи и шампионката на Южна Африка Стефани Димитрова.

Коледното тържество уважиха кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, заместникът му Богдан Боцев и Костадин Харисков от Общинската администрация. Специален гост бе дядо Коледа, който раздаде подаръци на всички деца от името на спортния клуб по художествена гимнастика.

На тържеството се събрана и дарена сумата от 1 545 лв. на представителя на благотворителната кампания „Дядо Коледа с мустак“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене