Чудо! Ванга спасява от смърт естрадна легенда

Ванга ме спаси от смърт, призна навръх своята 75-годишнина естрадната певица Мими Иванова, която за пръв път разказва за своето впечатляващо премеждие, което едва не й коства живота.

Преди години Мими и фолк певицата Луна заедно с Иван Балсамаджийски пътували за участие в Сандански. До вечерта, когато бил концертът им, имало много време и решили да отидат до Петрич и да запалят свещ в памет на пророчица Ванга, с която изпълнителката е била много близка.

„Иван и Луна отидоха на гроба на Ванга, после влязоха в храма, но за малко, а аз първо се отбих а църквата, за да видя иконите на Светлин Русев. Той ги беше направил малко преди това и имаше дебати дали са канонични или не“, спомня си певицата.

В един момент Мими останала сама. „Почувствах се някак странно, прекрасно, но след малко едва не умрях“, доверява половинката на Развигор Попов.

„Отстъпвам назад-назад по гладка плоча, за да видя по-хубаво иконите, но стъпвам на един праг, който е много малък – 20-30 сантиметра, и трябва да го преодолея, за да мина на второто ниво. Усещам, че политам с цялото си тяло и главата назад. Всичко беше като в забавен каданс. Казвам си: Край, умрях“, ужасява се и сега естрадната певица.

И точно в този миг, когато вече се прощава с живота, неизвестно откъде върху нея паднал свещник с горящи свещи. „Буквално се люшна върху мен. Залових се за него и ха напред, ха назад… накрая се изправих“, спомня си за чудото Мими. Когато пуснала свещника, видяла с изумление, че той се връща на мястото си – на метър и половина назад. Певицата и до ден днешен няма обяснение за случилото се.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене