Ексклузивно! Изет Мурадов: Не напускам МВР! Отивам в София!

В истинска сензация се превърна новината на Топ Преса, че екс скритият началник на МВР в Гоце Делчев полицаят Изет Мурадов – Турчина напуска РУП на МВР в града. Само за час тя беше прочетена от над 35 000 човека. Служителите на полицейското управление в града са с приповдигнато настроение, доволни че Мурадов е остранен. За да внесе утонение по темата обаче, днес рано – рано с нас се свърза самият криминалист Мурадов, който в едно изречение уточни фактите : „Да, остранен съм от РУП на Гоце Делчев. Но не напускам системата. Отивам да работя в София.“. Бяха кратките думи на господин Мурадов и отказа да даде повече информация. Топ Преса наистина искаше да му зададе още въпроси, би ни било интересно д аразберем, дали се е почулствал значим и силен, когато прати четирима тежко – въоражени полицаи да връчат призовка в дома на наш репортер, заради фактът, че кметът на Кюстендил се почувствал обиден от наша дописка. Уви. Мурадов беше кратък.

От свои хора в системата разбираме, че Мурадов кандидатства за топло местенце като редови полицай в едно от столичните управления. Щяло да го огрее щото хванал малко връзки. Срамувал се да каже, че ще бъде редови полицай но за него важен бил фактът, че остава в системата.

Другото интересно по темата – тръгва мощна проверка за дейността на Мурадов. Същия имал списъсъци с доносници, които заливали с помия местни бизнесмени, срещу които Мурадов правел проверки но не протоколирал резултатите от тях. Работим по въпроса за получим въпросният списък, би било интересно всеки в града да научи, кой от приближените му а и не само му е „кроял кушия“.

Следва продължение…. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене