ЗАРАДИ РИСК ОТ КАТАСТРОФИ! Монтират спешно 4 брояча на първия светофар на входа на Сандански

Спешно да бъде поставен брояч на светофарната уредба на входа на Сандански – на бул. “Свобода”, за това настоява пред кмета на общината Атанас Стоянов общинският съветник Ивелин Терзийски. Много често на това възлово кръстовище възникват инциденти и причината за това е, че водачи пресичат критично на жълто и червено.

Брояч беше поставен на светофара на кооперативния пазар, такъв спешно трябва да се постави и на бул. “Свобода”, за да не се стигне до фатален инцидент, мотивира искането си Ив. Терзийски.

Кметът Ат. Стоянов отговори, че въпросът с поставяне на брояч на светофара на входа на града вече е обсъждан от екипа. „Водили сме разговори и предстои да бъде монтиран такъв брояч. За поставянето на един брояч разходите възлизат на около 600-700 лева и още около 200-300 лева ще излезе монтирането. Там трябва да бъдат монтирани 4 брояча, което прави разходите около 4000 лева”, поясни кметът А. Стоянов. Той бе категоричен, че трябва да бъдат поставени в най-скоро време, защото това е най-натовареният участък от пътната мрежа в Сандански.

Източник: Струма.Бг

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене