Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

60-г. петричанин, емигрант в Канада, с обява търси българска за съпруга, да я отведе в дома си в Уинипег

„Търся си българка за нежа, да си я отведа в Канада“ – необичайната оферта е на 60-годишен петричанин, който над 40 години вече живее отвъд Океана.

Стрелецът от Катунци е в тежка депресия, на разпита мълчи

Стрелецът от Катунци Никола Манчев, който бе задържан, след като стреля с пистолет по опела с две момичета, ще бъде изправен днес пред съда в Сандански, за да се реши дали да остане в ареста.

23-г. работник в супермаркет се вряза с маздата си в крайпътен орех, загина на място

23-годишният Григор Ангелов от петричкото село Първомай загина с колата си при страшен сблъсък в крайпътно дърво на пътя за Петрич. Сутринта той тръгнал на работа в магазин „Рай“ в квартал „Поляните“ на южния град, където работи като продавач на пилета на грил.

50 г. след казармата набори, служили в ракетното поделение в Кюстенидл, издирват приятеля си П. Джартов

50 години след казармата един от служителите в Първо ракетно поделение 90 130 в Кюстендил – Дамян Флоров от видинското село Каленик, се е амбицирал да намери другари, с които на младини са делили залъка, радостни и тъжни моменти.

“Вяра”

Лили Иванова пя в полупразна зала в Сандански, тайфа след концерта: Санданчани нямат пари за билети от порядъка на 30 до 50 лв.

Лили Иванова геройски се бори с грамаден бръмбар за микрофона на сцената на Летния театър в Сандански. Примата на българската естрада изнесе фантастичен концерт и както самата тя отбеляза, по пейките имаше много свободни места.

23-годишен продавач на плодове и зеленчуци, учил за свещеник, загина на място при челен удар в дърво край Петрич

23-годишен продавач на сергия пред търговски комлекс „Рай” в квартал „Поляните” загина на място при челен удар на път за работата си. Тъжкият инцидент стана на пътя от село Пърмомай за Петрич около 07,30 часа вчера. Григор Илиев Ангелов от село Първомай се движел с несъобразена скорост в посока Петрич, излязъл вляво от платното и минута след това се блъснал челно в крайпътно дърво.

Стрелецът срещу двете момичета от Гоцеделчевско е син на бивш посланик в Кувейт, днес гледат мярката му за неотклонение в Сандански

39-годишният столичанин Никола Манчев, който в четвъртък стреля по две девойки край с. Златолист, е син на Ангел Манчев – бивш посланик на България в Кувейт. Срещу Никола е образувано досъдебно производство за опит за отнемане на МПС чрез заплаха. 72-часовата му мярка за неотклонение ще се гледа днес в Районен съд – Сандански.

Общинският експерт Туфчо Сандъкчиев: През нощта се крадат с камиони старите плочки от площада в Петрич, наместник продава по 5 лв. откраднати торби цимент

„Имам информация, че се крадат с камиони старите плочки от площада”, алармира експертът АПОв общинската администрация в Петрич Туфчо Сандъкчиев. Той обаче е безсилен, защото кражбите ставали през нощта. ”Не можем да ги хванем, тъй като нямаме човешки ресурс за това”, обяви още Сандъкчиев и допълни, че подобни сигнали е получавал и за някои от селата в Подгорския район.

Опелът на Славчо Иванов изгоря по време на ремонт в гаража на Жоре Моторо в Кюстендил, щетите за 3000 лв.

Колата на кюстендилеца Славчо Иванов „Опел Корса” пламна при ремонт до оградата на детска градина в кв. „Могилата“ в Кюстендил. При пристигането на огнеборците лекият автомобил не се виждаше от гъстия дим. Десетки шофьори се вайкаха заради опасността от взрив. „Може всички да изгорим, това са коли, има наоколо къщи, блокове, страшно е“, притесняваше се Росен Янков (44 г.), чиято къща се намира в съседство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене