Убиха Митьо шиша от Гоце Делчев, ново убийство потресе града

1c6214cba9c4Второ убийство за последните три дни потресе Гоце Делчев. Този път трагедията се е разиграла в квартал „Юг“. Неизвестни извършители са убили по особено жесток начин пред входа на жилищен блок 57-годишния Димитър Ангелов, известен в града като Митьо Сърбина или Шиша, последният му прякор е от инцидент преди години в ресторант Орбел в града, където той бил намушкан със шиш и едвам оцелял.

Нападателите са го извикали от жилището му на четвъртия етаж, за да говорят с него пред входа. Без много обяснения, те го пребили досмърт и след това избягали. Съседи са сигнализирали на телефон 112 и на място са пристигнали медицински екип и криминалисти. Лекарите само са констатирали смъртта на мъжа, а полицаите са започнали издирване на убийците.

Трупът е закаран за аутопсия в местната болница. По първоначална информация Ангелов е бил ударен с тежък предмет по главата. Живеещи в същия жилищен блок коментираха, че входната площадка е била опръскана цялата с кръв след нападението над Митьо Сърбина.

Преди два дни пък 20-годишният Марио Христо от Гоце Делчев уби по особено жесток начин с брадва възрастната си баба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене