Правят аутопсия на трупа на Митьо Шиша, близки искат тялото да го погребат утре

шиша сърбена убийствоПолицията в Гоце Делчев задържа двама мъже, заподозрени за убийството на 57-годишния Димитър Ангелов, известен като Митьо Сърбина или Шиша, като е по известен в Гоце Делчевн.

Престъплението бе извършено снощи пред жилищен блок в квартал „Юг“. Нападателите извикали Ангелов от жилището му и го пребили на входната площадка. След това избягали.

Убийството вдигна на крак местната полиция и само за часове в ареста за пратени двама мъже.

Единият от извършителите е 37-годишният К.Г. от село Огняново, другият задържан е Г.С., на 38 години от Гоце Делчев.

Запознати коментираха, че показанията на двамата арестувани се разминават. Все още няма яснота за причината, довела до трагичния спор между Митьо Сърбина и нападателите му.

Както Топ ПРЕСА  съобщи, снощи около 21 часа двама мъже са извикали Димитър Ангелов да слезе пред блока от апартамента си на четвъртия етаж, за да разговарят.

Ангелов вече се е бил приготвил да си ляга и затова излязъл навън по пижама. На престъплението има очевидци, според които спорът между тримата отстрани изглеждал първоначално безобиден. Единият от нападателите обаче носил със себе си дърво.

Двамата непознати първо изблъскали 57-годишния мъж в бараката пред блока, нанесли му побой като счупили прозорец. След това пострадалият паднал на земята, а нападателите си тръгнали спокойно без да бягат.

Днес в МБАЛ „Иван Скендеров“ ще бъде направена аутопсия на трупа. Криминалистите пък ще продължат да нищят убийството. Наш екип беше пред дома на жертвата на улица ЮГ в Гоце Делчев, близките и роднините са потресени от случая а някои са в шок. Т енастояват аутопсията да бъде направена до часове, за да могат утре да погребат убитият. Това сподели един от братовчедите на жертвата, отказала да му публикуваме името.

От началото на годината в Гоце Делчев станаха три убийства. На 4 януари на паркинг пред местна дискотека в безпомощно състояние бе намерен 32-годишен мъж от Попово. По-късно той издъхна в столична клиника. За убийството му са арестувани двама младежи от Сатовча.

Преди три дни пък 20-годишният Марио Христов закла възрастната си баба. 77-годишната Магдалена Христова бе намерена убита в мазето на дома си. Аутопсията показа, че тя е умъртвена с шест дълбоки рани от нож и от брадва.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене