Euro-tax.BG – Гоце Делчев! Компанията подкрепя българи, работещи в чужбина за възстановяване на надвнесени данъци  и други  услуги, свързани със законна работа в чужбина.

От 01.12.2021 в гр. Гоце Делчев заработи офис на Euro-tax.BG. Компанията подкрепя българи, работещи в чужбина за възстановяване на надвнесени данъци  и други  услуги, свързани със законна работа в чужбина.

Дейността на Euro-tax.BG представлява посредничество между мигранти и чуждестранни институции и служби. Запълва празнината, която съществува между младите мобилни европейци и често несъвместимите и бюрократични институции в Европа.
Използва знания и иновации по най-подходящия начин, за да предложи прости и евтини решения преди заминаване, по време на престоя и след завръщане от чужбина. Чрез предлаганите взаимно допълващи се продукти се стреми да изгради дългосрочни отношения, като се грижи за теб на всеки етап от живота ти като европейски гражданин.

Стремежът на компанията е клиентите да бъдат обслужени в най-кратки срокове, при най-добри условия.

Основните услуги, които се предлагат в офиса на Euro-tax.BG в гр. Гоце Делчев са възстановяване на надвнесен данък върху дохода от чужбина, уреждане получаването на семейни помощи и детски надбавки, съдействие за получаване на документи от чуждестранни работодатели от редица европейски държави.

Други услуги, които може да намерите там са: изискване на документ U1 за доказване на осигуряване и стаж в чужбина, самолетни билети, застраховки при пътуване, преводи и легализация на документи.

Всичко това може да намерите в гр. Гоце Делчев, бул. Гоце Делчев 2Б (срещу Митрополията) и на телефон 0896 940 004 – Мариана Шопова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене