Прелюдеец 2! Всички служителки на магазина в Абланица където пламна секс скандала напускат днес!

Собственикът на магазина в село Абланица в чийто склад той лично беше засечен да прави любов със своя служителка продължава да бере ядове. Наши хора в хаджидимовското село информират, че всички работнички в магазина напускат и са си подали предизвестнията днес. 

„Мъжете ни не искат и да чуят да работим повече за този човек. Не сме допускали, какъв шеф сме имали. А и колежката която се оризили така, направо нямаме думи. Имахме я за свестна и честна жена, има прекрасно семейство, с какво я подлъгал шефа не можем и да предполагаме…“ казва една от напускащите дами търговският обект. В цялото село и днес това е тема номер едно. Прелюбодеецът се прави че нищо не е станало, дори е засечен в град Гоце Делчев да си пазарува.

Слуховете веднага пуснаха и версията, че служителката е „действала“ под натиск, но повечето жители на Абланица отхвърлят тази версия и я смятат, за спасителен пояс на прелюбодейката. Топ Преса беше оплюта от близки и на прелюбодееца и на прелюбодейката че си „измисля“ и „лъже“. Практика е в затворените общества, винаги да се отговоря на медия по този начин. Все лъжем и това си е. Е не лъжем! За това пускаме и замаскирани кадри от екшъна разиграл се в склада на магазина. Разбираме че причиняваме болка на засегната страна, но всеки трябда да отговоря за действията си а ние да си пазим името.

Очаквайте подробности по горещата тема!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене