Разкриха я! Полицията арестува Галена за проституция! Вижте колко струвал с*ксът с нея за 1 час (СНИМКИ 18+)

.

Топ моделката и носителка на титлата „Мис България“ Галена Димова бе разобличена като ВИП проститутка

На 18 април миската е била показно арестувана в дома си от спецполицаи, научи от достоверни източници senzacia.net. Моделката от близо година обитава просторен апартамент в баровския комплекс „Макси“ на бул. „Симеоновско шосе“ в София.

По време на специализираната операция в бара на хотела са били и няколко лица от най-близкото обкръжение на издирвания наркобос Христофорос Аманатидис – Таки. В момента, в който аверите на мафиота видели маскираните полицаи, се изнесли на мига през таен вход откъм паркинга на комплекса.

Засега няма данни висаджийските структури да са замесени по някакъв начин в курварлъка на Димова.

Преди да се пристъпи към ареста, Галена е разследвана от антимафиотите цели 8 месеца. До редакцията достигнаха шокиращи подробности около акцията на ченгетата. Галена Димова е цъфнала в полицейска разработка в края на август миналата година. За красавицата е получена оперативна информация, че се занимава със сводничество, а самата тя също проституира. Moментът, в който носителката на титлата „Мис България“ е избрала да навлезе надълбоко в древния занаят, е бил стратегически подходящ. По това време в арестите се намират всички ВИП софийски сводници, сред които Димитър Митров – Полицая, Антон Петров – Хамстера, Мирослав Йончев и Даниел Бурджиев – Дани Обувката. След масираните им арести в бизнеса с плът се освободи гигантска ниша, към която Димова проявила апетит.

Галена и към днешна дата се води действащ модел, макар че няма договор с никоя модна агенция. Има информация, че се е опитвала да вербува нейни колежки от подиума да работят за нея. Обещавала им е, че ще печелят минимум по 5000 лв. на месец. Любопитна подробност е, че почти по това време – в началото на септември миналата година, съпругът на Галена, известен бизнесмен, научава, че жена му е сводница и компаньонка. Потресен, след грандиозен скандал той къса с нея.

Галена Димова е печелила няколко титли за красота, като най-престижните са „Мис България Вселена – 2006″ и „Мисис България 2010. В модните среди беше публична тайна, че покрай манекенството си изкарва допълнителни доходи като компаньонка. След ареста и от МВР официално съобщиха, че три проститутки – Галена, Вера Дзънгова и Теодора Янкова са бръмчали на цени от 600 до 1200 лв. на час.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене