Условна присъда за студент от Сандански за участие в кражба на 140 лв. от 12-г. момчета

На две години и половина условно с три години изпитателен срок бе осъден Младен Йорданов от Сандански за кражба. Присъдата постанови в Районен съд – Сандански съдия Иван Филчев. В съдебна зала Йорданов бе признат за виновен за това, че през месец март тази година в района на парк “Свети Врач” в Сандански заедно с още 3-ма приятели е участвал в кражба.

Според събраните доказателства по делото става известно, че те са нападнали група момчета на възраст до 12 години, като насила са им взели 140 лева. Откраднатата сума е поделена поравно между четиримата, като най-големият пай от 40 лева се паднал на Младен. Откраднатите пари са върнати на потърпевшите момчета в досъдебната фаза на производството. Мл. Йорданов е безработен, студент.

Наложеното наказание Мл. Йорданов ще трябва да изтърпи условно. Решението на съда не подлежи на обжалване и протестиране, а влиза в сила в деня на произнасянито, след като съдия Ив. Филчев одобри подписаното споразумение между прокуратурата и нарушителя Йорданов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене