Измислен герой! Не ме занимавайте!" , така кратко, точно и ясно изрече санданският хотелиер Илия Пасков, в отговор на директна нападка срещу него

Илия Пасков към огняновският хотелиер М.Мейзинев: Измислен герой!

Мустафа Мейзинев

Мустафа Мейзинев

„Измислен герой! Не ме занимавайте!“ , така кратко, точно и ясно изрече санданският хотелиер Илия Пасков, в отговор на директна нападка срещу него и сдружението на хотелиерите, коеото дойде миналата седмица от страниците на Топ Преса отправена от собственикът на огняновския хотел „Елеганс“ СПА.

Преди точно една седмица бизнсеменът Мустафа Мейзинев поиска думата за да каже: „Проблемите в хотелиерството не са от една година или две. Проблемите с вируса, който дойдоха от година и половина баха просто „черешката на тортата“. От години се борим с нелоялната коркуренция, злоупотребите на туроператорите, проблемите с персонала и пр.“ твърди Мейзинев. Той се свърза с Топ Преса, провокиран от последните изказвания, на негови колеги от този бранш  и по специално Илия Пасков – негов колега хотелиер от Сандански. 

Стана модерно всички колеги да се оправдават с вируса. Не казвам че Ковид не е сериозен проблем за съществуването на нашия бизнес, но той сякаш прикрива останалите с които аз лично се боря от години…“ дава своето становище Мейзинев пред медията ни. Топ Преса се свърза с Илия Пасков, който е собственик на хотел „Свети Никола“ в град Сандански и  оглави сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите, който отказа да приеме на сериозно авторитетът на Мейзинев.

Припомняме какво казаха двамата долу:

Хотелиерът от Сандански Илия Пасков: Сринаха ни бизнеса!

Хотелиерът в Огняново Мустафа Мейзинев: Проблемите в бранша не идват само от вируса, но и от нелоялната конкуренция!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене