В хода на дебатите д-р Неджми Уруч поясни, че сравнявайки заплатите на различните служители под шапката на Общинска администрация излиза, че един тракторист получава повече пари от една медицинска сестра.

Общинската власт в Гоце Делчев обмисля финансови стимули за работещите на първа линия с граждани в ситуация на ковид пандемията.

Общинската власт в Гоце Делчев обмисля финансови стимули за работещите на първа линия с граждани в ситуация на ковид пандемията. За различните специалности стимулите ще са различни, на първо място се мисли за отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“, където лекуват болни от ковид.

В хода на дебатите д-р Неджми Уруч поясни, че сравнявайки заплатите на различните служители под шапката на Общинска администрация излиза, че един тракторист получава повече пари от една медицинска сестра. Този коментар остави без думи другите съветници, а шефът на финансите Йорданка Ендрева коментира, че всеки труд е достоен за уважение. По този повод ген. Самандов се застъпи за служителите в ГРАО и Информационият център, които също работят директно с граждани и са по-застрашени от заразяване в сравнение с общинските служители в горните етажи и канцеларии.

.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене