В Сандански откриха конкус за деца и Коледа

Народно читалище „Отец Паисий-1919” организира конкурс за детска рисунка и/или стихотворение на тема “Нарисувай Коледа със стих“!

„Нека внесем малко цветове в ежедневието си и се заредим с хубави емоции. Празниците наближават…Затова ви предлагаме едно приятно предколедно занимание за децата ви, наред с напрегнатите домашни и задължения. Нека да нарисуват една картина или да напишат едно стихотворение на коледна тема, а вие ги запишете в конкурса!“ отправят покана към родителите.

В конкурса може да участва всяко дете на възраст от 4 до 14 години с по едно произведение от категория. Срокът за подаване на творбите е 12-ти  декември. Всички творби ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на читалището. Събралите най-много харесвания рисунка и стихотворение ще спечелят наградите за „Творба на публиката“.

Всички рисунки и стихотворения ще бъдат оценявани от компетентно жури. Участниците ще бъдат наградени на предколедна изложба  на 20 декември в сградата на Народно читалище „Отец Паисий-1919“.

„Нека насърчим децата да мечтаят, да творят и да вярват, че Коледа е истинско чудо, стига само наистина да вярваш…“, апелират организаторите.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене