В Господинци готови на подписка заради често прекъсване на тока

Жителите на село Господинци се оплакват от слабонапрежение в мрежата и често прекъсване на тока. По този повод кметът на селохо Ахмед Ходжов лично е подавал сигнал на национален телефонен номер на ЧЕЗ, като оплакването е било съпроводено с предложение служители на енергодружеството да дойдат на място и замерят напрежението както в определени домакинства, така и в шивашките цехове и така да се убедят в истинноста на ситуацията.

Сградата на кметство Господинци

Проблемът е бил обсъждат и на среща на кметовете на населени места с общинският Владимир Москов. Недоволните абонати са готови да подкрепят оплакванията си с подписка. Излизане на протест е краен вариант, към който още се въздържат да пристъпят. Затова пък дават медийна изява на недоволството си и надеждата, че проблемът ще бъде решен.

Повечето домакинства в селото са на парно. Честното прекъсването на тока в есенно-зимния сезон води до редица неудобства на абонатите.

Независимо от това дали токът бива прекъсван планово или аварийно, абонатите по селата и бизнесът там настояват да бъдат информирани кога, защо и до кога няма да имат електричество.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене