В Господинци готови на подписка заради често прекъсване на тока

Жителите на село Господинци се оплакват от слабонапрежение в мрежата и често прекъсване на тока. По този повод кметът на селохо Ахмед Ходжов лично е подавал сигнал на национален телефонен номер на ЧЕЗ, като оплакването е било съпроводено с предложение служители на енергодружеството да дойдат на място и замерят напрежението както в определени домакинства, така и в шивашките цехове и така да се убедят в истинноста на ситуацията.

Сградата на кметство Господинци

Проблемът е бил обсъждат и на среща на кметовете на населени места с общинският Владимир Москов. Недоволните абонати са готови да подкрепят оплакванията си с подписка. Излизане на протест е краен вариант, към който още се въздържат да пристъпят. Затова пък дават медийна изява на недоволството си и надеждата, че проблемът ще бъде решен.

Повечето домакинства в селото са на парно. Честното прекъсването на тока в есенно-зимния сезон води до редица неудобства на абонатите.

Независимо от това дали токът бива прекъсван планово или аварийно, абонатите по селата и бизнесът там настояват да бъдат информирани кога, защо и до кога няма да имат електричество.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене