За тях такива като Папазов са политически трупове и щом избира да търси карирера по политически а не по експерти причини

Корабът потъва? Шефът на ВИК – Гоце Делчев сам се предлага на ПП – отрязаха го!

Два пъти кандидатът за кмет на община Хаджидимово и един път кандидат за народен представител  от ПП ГЕРБ, настояш директор на ВиК- Гоце Делчев Лазар Папазов с грандиозен политически пирует! 

От отлично осведомени източници Топ Преса разбра, че Папазов буквално спал пред кабинети и офиси свързани с ПП „Продължаваме промяната“ и дори ИТН да се самопредлага за член и фактор в собствената си община Хаджидимово. Въпреки че е член на ПП ГЕРБ Папазов декларирал „сърдечната“ си лоялност към „новата власт“ само и само да остане на работа като директора на ВиК – Гоце Делчев. За да покаже честността и новият с иморал, Папазов дори поискал да му бъдат предоставени ракламни материяли за кампанията на кандидат – президента Румен Радев за да ги разпространява в общината си.

За голямо негово разочарование, на всички места където Папазов се е самопредлагал, получил тотални откази. „Маниерът на партия „Продължаваме промяната“, не е като този на ГЕРБ. Ние залагаме на чисти и неоптнени хора, хора необременени и не назначавани по политическа линия. Бъдщетено е на експертите. “ Заявиха за Топ Преса от партията на Кирил Петков и Асен Василев. За тях такива като Папазов са политически трупове и щом избира да търси карирера по политически а не по експерти причини той няма място в управлението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене