Миков и Вигенин дадоха рамо на кандидат-депутата от Г. Делчев – Богдан Боцев

Богдан Боцев

снимки: Пресцентър БСП

Положителното си отношение относно преференциалния вот като демократична форма, която дава възможност на избирателите да подкрепят конкретна личност, изрази вчера при визитата си в Гоце Делчев председателят на БСП Михаил Миков.

В тази връзка Миков и водачът на листата за Благоевградски многомандатен регион Кристиан Вигенин обявиха своята подкрепа към кандидата на община Гоце Делчев под № 6 – Богдан Боцев, който е и председател на МБСП в общината.

Заедно те посетиха най-голямото предприяте в региона „Пиринтекс“, където изпълнителният директор Томас Шпендел изказа своята голяма благодарност към общинското ръководство, от което част е и кандидатът за народен представител Богдан Боцев, за добрата атмосфера на работа и позитивната си нагласа към управлението на кабинета „Орешарски“.

Обиколката на високите гости продължи по обектите, които Община Гоце Делчев изпълнява, финансирани от правителството на Пламен Орешарски.

Като завършек на визитата, гостите, кандидатът за депутат от Гоце Делчев Богдан Боцев, кметът Владимир Москов, лидерът на общинското ръководство Валери Сарандев, бившият депутат Тодор Радулов и членове и симпатизанти на червената партия посетиха заедно и традиционния панаир, където се включиха  в народното веселие.

Председателят на БСП Михаил Миков и кандидатите за народни избранници поведоха хорото, преживяха емоциите на виенското колело, след което на стрелбището стреляха за победата на №22 в интегралната бюлетина.

Боцев 1

Боцев 2

Боцев 3

Боцев 4

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене