ИТН – Благоевград: Всеки край е ново начало!

Всеки край е ново начало“
Днес поставихме край на предизборната си кампания и начало на нещо хубаво.
Кулминацията на нашата кампания са гр. Гоце Делчев и гр. Разлог.
Домакини бяха кандидатите за народни представители – Гълъбица Спахиева и Мария Чобанова, специален гост беше Виктория Василева – водач на листатаза МИР 01-Благоевградски. Срещите бяха уважени и от кандидатите от листата- Станислав Богдански, Мустафа Кьоров, Бисер Ушев и Христо Гушков.

В Гоце Делчев чухме проблемите, притесненията и личните съдби на хората. Дадохме им кураж.

В с. Баня бе отбелязана 143-та годишнина от Кресненско-Разложкото въстание-Баненската буна.
На паметника „В памет на жертвите на Баненската буна по време на Кресненско-Разложкото въстание от 1878г.“, Мария Чобанова и Станислав Богдански положиха венец в знак на почит и признателност.

В Разлог освен, че имахме възможността да се видим с гражданите, повдигнахме духа и настроението им с български носии, хора и песни. Завършека на нашата кампания е именно тук.

Вече сме на финалната права в поредната предизборна кампания. И този път избрахме да се срещахме ежедневно с хора, това е нашият начин да се докоснем до всеки, чрез пряк контакт, така сме съпричастни, така можем по най-естествен и непринуден начин да се доближим и да усетим хората, да се борим да защитаваме интересите им.

„Благодаря за неуморната работа, за неуморния дух, куража и позитивната енергия, с които ме зареждахте за успеха който ни предстои в неделя. Вие сте един от най-сериозните отбори на национално ниво, винаги съм ви давала за пример. С вас бих влязла и в най-тежките битки. Имате моето уважение и респект. В неделя ще ходите с високо вдигнати глави“, каза Виктория Василева на своя екип от Благоевградска област.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене