Влюбен благоевградчанин се направи на „маймуна“ в „Хикс Фактор“: Георги Аргиров се обясни на гаджето си, което не го иска, беше фалшив в песента, но искрен в любовта

_thumbЖалко, че журито не оцени „самородния му талант“ на музикант, но се преклони пред обичта му към неговото момиче

Благоевградчанин, журналист на свободна практика, използва сцената на музикалния формат Х фактор, за да впечатли гаджето си, което не го иска. С високо вдигната глава Георги Аргиров от Благоевград, заяви категоричните си намерения да стане „Хикс Фактор“. Той пое риск, уверен че така любимата му ще го оцени и ще се върне при него. Подбрал възможно най-добрия стайлинг за себе си, Гошко с нескрита искреност си призна, защо е във формата.

Изпя фалшиво „Адаптация“ и я посвети на любимата си, ококори очите на журито, но не спря попътя към целта, заради любовта си. Страшно разочарован, че не оцениха певческите му възможности, той си тръгна, но Любо от журито „направи забележка“ на гаджето му и „заповяда“ веднага да се върне при него. Защото Георги е смелчага вярно е, че не може да пее, но кой знае какви други таланти има. „Не не си отивай момиче, Гошо е самороден талант и музикант и не си права, да не оцениш това! Браво Георги, този живот е за смелите! Още повече ти показа, че си най-добрият певец сред журналистите и най-добрият журналист сред певците. Дерзай!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене