Можеш да си купиш масивна къща в Мусомища за 18 000 лева или етаж от къща в Гоце Делчев за 5000 лева! Как?! Виж тук:

Тази къща в Мусомища с епродава за 18000 лева!

Тази къща в Мусомища с епродава за 18000 лева!

АФЕРАТА „ЕВТИН ИМОТ“!

ЧСИ и длъжници плюс банкови служители в схема за обезценяване и изкупуване на ипотекирани имоти!

Законът ги пази!

Обзаведен етаж от 120 квм -за 9000 лева? Скептично ни е?

Обзаведен етаж от 120 квм -за 9000 лева? Скептично ни е?

Как ви се струва идеята да си купите масивна, двуетажна, обзаведена прилично къща в неврокопското село Мусомища, която се явява квартал на град Гоце Делчев за сума около 18 000 лева или 9000 евро? Как ви се струва офертата да си купите стабилна къща на улица „Лозенград“ в град Гоце Делчев за около 18 000 лева? Ами къща в СПА селото Огняново за 11 000 лева или етаж от къща пак в Гоцето за под – 5000 лева?

Звучи ви ненормално, нали? За нас „простолюдието“ да защото реалната цена на въпросните имоти горе е в пъти над тези суми, за които пишем. Къщата в Мусомища която визираме може да стигне и до 40 000 евро щото има 1дка. парцел, например…. За другите сами можете да си направите сметката! Има обаче една схема, която може да ви докара евтин имот. Нужно е просто да бъдете по комбинативен и да се сдушите с някой съдия изпълнител и служител, повтаряме – служител в банка.

За две години цената е обезценена от 344000 лева на 18 000 лева!

За две години цената е обезценена от 344000 лева на 18 000 лева!

Топ Преса направи поредица от социални експерименти, с наш човек, който се опита да купи три от посочените горе имоти. Следим сайта на камерата на частните съдебни изпълнители, когато се появи „евтин имот“, нашият човек купува тръжни книжа и ден – два след това търгът се отменя. Как така? С напълно законни вратички в полза на съдия изпълнителя и длъжника…

СХЕМАТА Е ПРОСТА!

За две години цената е обезценена от 344000 лева на 18 000 лева! Но на обявата снимка няма - защо?

За две години цената е обезценена от 344000 лева на 18 000 лева! Но на обявата снимка няма – защо?

В двата случая – къщата в Мусомища и същата на улица „Лозенград“, длъжниците са влезли в съдружие със съдия изпълнителя и служител на банка – в тези случаи  – банка ДСК. Целта е запорираният и описан на публична продан имот в следствие необслужван кредит от страна на длъжника към банката да бъде обезценен и длъжникът отново да си го вземе за нищожна сума. За да постигне това той трябва да изплати договора комисионна на адвокатска кантора близка до съдия изпълнителя и комисионна за човекът в ДСК. От тази схема губи само банката, но та си има пари да не я мислим. При третия случай къща в Огняново и етаж в Гоце Делчев, схемата работи за купувачи, които искат да вземат въпросните имоти на възможно най – ниската цена, увери се човек на медията ни.

КАК СЕ СПИРА ТЪРГА?

Просто. Служителя в банката, който има тези права депозира заявление при ЧСИ – то за спиране изпълнението по въпросния обект. Причината обикновено е подписано споразумение, между банката и длъжника, че длъжника ще започне да си изплаща кредита. Това разбира се няма да се случи, но търга ще се отмени, а до провеждане на новият търг цената на имота ще се свали – демек обезцени заради липса на интерес. По подобен начин търгът може да бъде отменен дори и в часа обявен за провеждането му. Факт!

С КАКВА ЦЕЛ ПРАВИМ ТОВА?

Понеже казахме че всичко е в рамките на закона, Топ Преса не обвинява, никой за въпросната законова далавера. Че не  е честна не е честна, но пък е законна! Чрез разследването ни искаме да покажем и на други хора, как могат да се сдобият в евтин имот. А тези който искат да теглят ипотечен кредит, да не върнат парите и да не загубят имота – нека направят следното. Добре е имотът да е на две части – сграда и земя. Сградата трябва да е на ваше име, за да може банката да одобри ипотеката, но в земята вкарайте някой ваш човек като съсобственик, може още един или двама… Така с малко повече „уважение“ към директора на банката, ипотеката ви ще бъде одобрена, ще си вземете парите, няма да върнете и лев, но като ви вземат имота няма да има кой да ви го купи. Кой ще си вземе сграда на която двора трябва да го дели с вашите хора? Сдушавате се след това със съдия изпълнителя, който продава имота и си го връщате на нищожната цена. Така правят тарикатите! Благодарение на подкупни чиновници и бирници. Правете го и вие – напълно законно е!

ПОМНИТЕ ЛИ ТЕЗИ СТАТИИ:

Рекорд в Гоце Делчев! Продават етаж от къща за под 5000 евро и никой го не ще!

Нова невиждана оферта! Продават къща с малък двор за 11 000 лева в Огняново!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене