Рекорд в Гоце Делчев! Продават етаж от къща за под 5000 евро и никой го не ще!

Средната цена на имотите в град Гоце Делчев е рекордна за страната и това се знае от години. Специалисти по търговия с недвижими имоти, коментират пред Топ Преса, че качествен съвременен имот не може да бъде купен за под 380 евро за кврадратен метър в града но това пак повтаряме е средна цена. В града на Гоце, има имоти и по 800 евро за кв. м уточнямат познавачите, а има и такива които достигат и до 1000 евро но та са мега лукс. 

И наистина доста странно и непонятно, че на фона на тази скъпотия именно в соченият за скъп на имоти град Гоце Делчев от години се продава етаж от къща при това в сравнително централна част за сумата от 4712 евро  а жилището е с площ 86 кв. м и дори има дворно място. Къщата е близо до пазара и МОЛ- ът .Разбира се има и едно главно „НО“, което до някъде обяснява картинката, че въпросният имот е в квартал където живеят предимно роми. Но и това „НО“ не може да се приеме като аргумент, защото дори за ромите цената на имота е „близка до подаръка“, както се изразяват специалистите на жаргон.

Етажът от къща определено е с най – ниско обяванета цена в страната и това се и рекорд. Имотът се продава от съдия изпълнител, който споделя че към въпросният етаж от къща няма никакъв интерес. Ако тенденцията продължава така, цената му ще пада още и още, категорични са от кантората на частният съдебен изпълнител, които вече са на фаза да се откажат да го продават.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене