Анита Петрова Коцелова е кандидат за народен представител от листата на ПП "Има Такъв Народ" " за МИР 01 -област Благоевград

Време е да дойдат на власт справедливостта, честността и лоялността!

Анита Петрова Коцелова е кандидат за народен представител от листата на ПП „Има Такъв Народ“ за МИР 01 -област Благоевград. Бюлетина 24

Тя   е на 29 години. Родена и живее в град Петрич. Завършва висшето си образование в Технически университет -София, специалност „Публична администрация“, магистър по специалност „Стопанско управление- управление на маркетинга. Магистър в Медицински университет -София, специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт. Експерт в областта на обществените поръчки и европейски програми. Народен представител в 46-то Народно събрание.

Омъжена, майка на едно дете. Анита роди бебето си ,часове след напрегнато заседание на парламента. Непринудена ,естествена и изключително обятелна, това видя репортерът ни ,разговарял с кандидата за депутат Анита Коцелова:

Здравейте! Как една млада жена, и млада майка, имате съвсем малко бебе ,се нагърбва с отговорността да се занимава с политика?! Какво Ви подтикна?! 

Не беше някакво специално решение. Към мен се обърнаха хора, на които вярвам и които искаха от мен да продължа да бъда такава каквато съм. Знам, че сам човек не може да постигне много, но когато има ядро, екип от хора, които да се подпомагат, то тогава е възможно да бъдат постигнати определени цели.

Защо избрахте ПП ИТН?! 
Защото е носител на новото, защото е обединение между съвсем нормални хора – образовани, възпитани и израснали в България, без излишна суета около тях.

Според Вас кои са основните характеристики, които трябва да има
един народен представител?! 

Да бъде нормален човек и да остане такъв! Това е достатъчно.

 Ако влезете в парламента с какво бихте помогнала на жителите на
Петрич и региона, познавате ли проблемите на хората, които ще Ви
изпратят в НС?! Имате ли кауза като бъдещ депутат? 

Така съм устроена като човек, че приемам всичко като отговорност. Ценя думите и внимавам с обещанията, защото не харесвам лъжите и празнодумието. Познавам добре проблемите на хората и на региона и ще опитам да свърша всичко, което мога, за да подобря живота и битието на обикновения човек.

 Подредете приоритетите си като бъдещ народен представител?! 

Най-напред да се състави правителство, защото хората имат нужда от поне някакво спокойствие в тези тежки времена. Ще участвам естествено и в подготовката и гласуването на законите. И докато се върши всичко това, ще помагам с каквото мога на обикновените хора за техните различни проблеми. Ще се боря да върнем нормалността в държавата  и да се справим с деградивното невежество в политиката и във всички сфери на обществения и политически живот.

 Вече веднъж бяхте депутат за кратко. С какви впечатления останахте
от престоя си в НС? 

Прекалено кратък беше престоят, за да имам пълни впечатления. Имах по-големи очаквания от голяма част от хората, които бяха там. Всъщност се оказва, че в Народното събрание има много друга и различна работа от тази, която ни представят по медиите. Както и това, че когато са включени камерите се губи много време за изяви, а не за конкретна работа.

На какви принципи се подчинявате в живота си и какво бихте казали
на Вашите симпатизанти и избиратели, защо трябва да вярват, че са
направили правилния избор, гласувайки за ИТН и за ВАС?…. 

Справедливост, честност, лоялност. Общо взето нормалните човешки ценности. Както и да гласуват хората, това е тяхно право и аз ще приема избора им. Не съм привърженик на това човек да се фиксира в постигането на определена цел на всяка цена, защото така губи представа за реалния живот. Както казах и в началото, призовавам ги да гласуват за ИТН, защото това е проектът на нормалните хора, които са се образовали и израснали тук, без претенции че са нещо повече от избирателите си.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене