Рок динозавърът СТЕНЛИ избра Горно Дряново за свой втори дом! ВИДЕО

Рок легендата Станислав Сланев – СТЕНЛИ отмаря на тишина, природа и спокойствие в гърменското село Горно Дряново. Той и семейството му предпочитат родопското село, заради тишината и топлите хора, споделят негови приятели. Стенли се сприятелил с управител на къща за гости от селото и приема Горно Дряново за втори свой дом.

„Като знам, че този човек до мен може да построи къща с двете си ръце, си мисля, че аз нищо не мога. Сабри става всяка сутрин в 5 часа, помага на много хора, все си майстори нещо по неговата къща, носи дърва, пали котелно, измисля турбини за вода, после свири на акордеон и пее без умора … Казва, че не трябва да внимаваш много-много! Само напред и където стигнеш! Уникален човек! Сабри, радвам се да те познавам и добре, че пак минах да те видя, човече, в твоята Къща за гости Господеви“ пише рок динозаварът във фейсбук. 

Както медията ни писа село Горно Дряново се пръвръща във все по търсена дестинация за селски туризъм. Хората оценяват нормалните цени, истинската домашна кухня и топлото човешко посрещане. Чрез Топ Преса, Стенли отправя и своят благодарствен музикален поздрав:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене